Unieke Coded Games

Wij ontwikkelen Coded Games: een unieke vorm van serious games waarbij spelers in teamverband op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen door verschillende codes te kraken. In zo’n Coded Game is parate kennis niet nodig en is er ruimte voor alle manieren van leren en begrijpen: van doen en ervaren tot analyseren en experimenteren. Zo kunnen teamleden elk op hun eigen manier bijdragen aan het spelverloop.

Essentieel in het spelproces zijn creativiteit, samenwerken, verbanden leggen, inventiviteit en effectief communiceren. Doordat informatie wordt ontdekt in plaats van uitgelegd, is de impact van onze Coded Games blijvend groter.

Code gekraakt, op maat gemaakt

Wij ontwikkelen Coded Games op maat voor elk soort bedrijf en organisatie. En we bieden ze in verschillende vormen en formaten aan: analoog, digitaal of hybride. De nadruk kan liggen op kennisoverdracht, gedragsverandering en inspiratie.

1. Kennisoverdracht
2. Gedragsverandering
3. Inspireren en motiveren

Coded Club is in 2018 opgericht door experience designer Anne Veenstra en gamedeveloper Anke van Vark. Wij zijn ervan overtuigd dat leren, samenwerken en informatie overdragen in de eenentwintigste eeuw anders kan, én moet.

Vanuit Plan–B in Eindhoven ontwikkelen we Coded Games die bijdragen aan educatieve en maatschappelijke transformatie. Aan de verandering en verbetering die bedrijven, organisaties en hun mensen vooruithelpt.

Welkom bij Coded Club.
Speel je mee?

Game, set, match!

SAMEN SPELEN WE STERKER.

Weten wat Coded Club speciaal voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Let the games begin!

Coded Club B.V.

Hurksestraat 19 – 3.33
5652AH Eindhoven
info@codedclub.com

Anke van Vark
+31 610565081
anke@codedclub.com

Anne Veenstra
+31 645080404
anne@codedclub.com

Coded Club B.V.

Hurksestraat 19 – 3.33
5652AH Eindhoven
info@codedclub.com

Anke van Vark
+31 610565081
anke@codedclub.com

Anne Veenstra
+31 645080404
anne@codedclub.com


    Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.