Speel jouw organisatie naar de next level met coded games

Bedrijven en organisaties zijn net als mensen. Ze hebben persoonlijkheid, vertonen specifiek gedrag en opereren volgens vaste patronen.

Om vooruit te komen wil of moet je soms bijsturen of de dagelijkse gang van zaken opschudden. Mensen uitnodigen en je team uitbreiden, de samenwerking verbeteren, meer kennis of andere inzichten opdoen.

Verandering is nuttig en, zoals bekend, de enige constante. Toch is het niet altijd makkelijk om die verandering efficiënt en doelbewust tot stand te brengen en om mensen met je mee te laten veranderen.

Serious games bieden de oplossing

Serious games zijn echte gamechangers: je kunt ze inzetten voor die dingen die je beter onthoudt als je ze ervaart. Wie speelt, staat open voor nieuwe ideeën, ontdekt zelf verbanden en raakt intrinsiek gemotiveerd om te leren en begrijpen. Al spelend wordt een licht geworpen op blinde vlekken in processen of organisaties. Dat helpt om samen complexe vraagstukken te tackelen.

Spelenderwijs samenwerken aan innovatie

Spelers van serious games ontwikkelen op een actieve manier inhoudelijk relevante vaardigheden en maken kennis met elkaars skills en expertises. Van aandacht houden voor de menselijke maat tot out of the box denken

Code gekraakt, op maat gemaakt

Wij ontwikkelen Coded Games op maat voor elk soort bedrijf en organisatie. En we bieden ze in verschillende vormen en formaten aan: analoog, digitaal of hybride. De nadruk kan liggen op:

1. Kennisoverdracht
2. Gedragsverandering
3. Inspireren en motiveren