Coded Club creëert een coded game van 1-2 minuten. We duiken in de achtergrond en visie van een merk of onderzoeken de grootst te verkrijgen impact bij een maatschappelijk relevant thema. De spelvorm verrast deelnemers en laat informatie beter beklijven.
Een Coded Event kan meerdere games omvatten verspreid door de ruimte of over het terrein. Alle bezoekers kunnen deelnemen aan het spel, in het geval van meerdere spellen kunnen deze optioneel aaneengeschakeld gespeeld worden. Een Coded Event heeft altijd een kop en een staart maar het is ook mogelijk om deel te nemen zonder begin en einde. Het spel wordt altijd in teamverband gespeeld met minimaal twee spelers, competitie is er alleen voor degenen die dat willen. Elke speler zal een bijdrage kunnen leveren die past bij hun karakter: zo zal iedereen zich kunnen vinden in het betreffende spel. Het succesmoment – het uitspelen van het spel – motiveert de spelers en draagt bij aan het groepsgevoel. 
Een Coded Event start met een persoonlijk bericht via e-mail of app. Het spel eindigt met de indiening van de oplossing online. Vervolgens kan er bijvoorbeeld ieder uur een winnaar bekend worden gemaakt. 


Voor: bedrijven, organisaties, instellingen
Gelegenheid: festivals, beurzen, evenementen, buurtbijeenkomsten
Doel: merkactivatie, bewustwordingsactie of maatschappelijke impuls.
Deelnemers: consumenten, bezoekers, voorbijgangers, dagjesmensen, journalisten
Aantal: vanaf 15 tot 200 personen
Duur: ca. 1 minuut tot 60 minuten.
Back to Top