CODED CLUB – PLAYFUL TO THE CORE.
Van jonge ontdekkers tot levensveteranen, van kat-uit-de-boomkijkers tot door de wol geverfde professionals: iedereen kan games spelen en niemand is ooit uitgeleerd. Coded Club gelooft in experimenteren, in ervaren, in verrassende inzichten op een actieve manier ontdekken. Zo komen we samen, ieder op eigen manier, tot de kern van het verhaal. 
En dat verhaal is aan jou. Geen bedrijf of gelegenheid is hetzelfde, ieder onderwerp is speciaal. Daarom creëren we elke Coded Club experience met oog voor detail en aandacht voor het grotere geheel. Custommade, zodat onze gamification experiences op geheel eigen wijze jouw boodschap overbrengen. Ook niet onbelangrijk: elk spel is inhoudelijk maar ook visueel hoogwaardig vormgegeven. 
Het oog wil tenslotte ook wat. 
 ​​​​​​​
CODED EXPERIENCE
Een jaarlijkse training veranderen in een waardevolle ervaring. Met een bedrijfsevent het hart van de zaak écht in de spotlight zetten. Tijdens een personeelsdag een duurzaam groepsgevoel creëren. Een kennismaking die meer inhoudt dan een voorstelrondje. Coded Experiences geven een ontspannen startsein voor elke gelegenheid, vanaf 15 tot 200 personen.

CODED EVENT
Bezoekers van een evenement net dat beetje extra uitdagen. Een verrassend verhaal vertellen dat blijft hangen. Een belangrijke boodschap precies de juiste impuls geven. Campagnes lanceren die het delen waard worden. Coded Events overtuigen deelnemers met toegankelijke games en verrassende informatie die bijblijft, lang na afloop van het spel.
CODED TOOLKIT
Spellen die niet alleen informeren, maar ook verwonderen en uitdagen. De Coded Toolkit is hét gereedschap om kinderen en jongeren met eigen ogen te laten kijken naar eigentijdse en veelzijdige thema’s zoals inclusiviteit, circulariteit en gezonde voeding. Plezier met groot effect, speciaal voor musea, onderwijs, experience centra, workshops of recreatieve omgevingen. 
Back to Top