Wil jij op een unieke manier jouw medewerkers trainen?

Al meer dan 12.000 personen hebben onze spellen gespeeld. 

Kies voor een spel met een inhoudelijke invulling. Gewoon op jouw eigen locatie!

Kies voor een Coded Game!

Lets GO!

 • 60-90 min (excl training)
 • Teams van 4-6 personen
 • Medewerkers ervaren elkaars rollen en posities
 • Elk spel dient als haakje voor de training
 • De trainer krijgt een open en ongefilterd beeld van de medewerkers
 • Alle spellen hebben een duidelijk doel en inhoudelijke koppeling 

Wat gaan we doen?

We starten met een introductie. Een kennismaking, doelen en strategie bepalen. Dan wordt de intro video gestart. Daarin wordt duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is, maar ook wordt de context gepresenteerd. Het doel is om zo onbevangen en open mogelijk het spel te starten. Volg je intuïtie en werk goed samen.

Als iedereen er klaar voor is gaat de ruimte open en start de tijd. Have fun!!!

Na het spelen van het spel worden alle spelonderdelen los nog geëvalueerd. Deze geven allen een uitgangspunt voor een gesprek of opdracht. Hoe deed je het tijdens het spel? Hoe doen we dat in de praktijk? En hoe zou dat beter kunnen?

Mensgerichte zorg

Wat mensgerichte zorg kan betekenen, moet je vooral ook kunnen ervaren. Samen met collega’s, ervaringsdeskundigen en het team van Coded Club creëren we een vernieuwende opleidingsvorm die inzet op ervaringsgericht leren. De escaperoom vertelt het verhaal van een cliënt die je via het cliënten dossier en verschillende opdrachten en uitdagingen plaatst. Puzzels en breinbrekers oplossen helpt je om zowel jezelf wat meer bloot te stellen als de cliënt te leren kennen. Je stapt als deelnemer dus letterlijk mee in het verhaal en blijft samen reflecteren over de eigen ervaringen en wat je zelf ziet – of beter nog wil zien veranderen – in je eigen werkcontext/plaats. Een team van speciaal opgeleide medewerkers begeleidt elk spelers team hierbij.

Met de escaperoom wordt er op een speelse en ongedwongen manier de empathie van haar medewerkers voor cliënten, bewoners en hun naasten aangewakkerd, hun inlevingsvermogen gestimuleerd en de kernwaarden van de organisatie worden omgezet in de praktijk. Samen zoeken naar de juiste oplossing vergroot ook de samenhang tussen collega’s en ondersteunt zo ook duurzame gedragsverandering.

Wij streven naar een traject waarbij elke medewerker de kans krijgt om zelf te ervaren wat mensgerichtheid kan inhouden. Waar mogelijk bieden we geïnteresseerde (netwerk) partners en collega-zorginstellingen ook een kans om kennis te maken met deze leeromgeving.

Ook innoveren? Maak een vrijblijvende afspraak!

Neem contact met ons op als je interesse hebt in een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag langs om jullie organisatie of team te leren kennen en ons te verdiepen in de uitdagingen. Samen gaan we dan op zoek naar de beste vorm en maken we een plan.

De resultaten:

 • Gemotiveerde collega’s
 • Impact volle training die leidt tot verbetering
 • Uniek, ludiek, interessant, origineel, goed, slim, duurzaam, inclusief

Zij gingen jou voor:

“Weten jullie wat iemand echt nodig heeft? Lukt het jullie om kleur te geven aan iemands leven? Dat zijn de vragen waarmee de medewerkers van Asster de escaperoom naar binnen gaan.

In samenwerking met Coded Club en Notion Concepts hebben wij deze geweldige escaperoom ontwikkeld. Notions concepts voor het concept en verhaal en Coded Club voor de puzzels passend bij het verhaal. 

Nicky’s escaperoom is een leerervaring dat onderdeel uitmaakt van een speels, veilig en eigentijds trainingsprogramma gericht op mensgerichte zorg binnen de GGZ. De escaperoom geeft inzicht in hoe het (her) kennen van iemands sociale, emotionele en geestelijke behoeften bijdraagt aan de beste mensgerichte zorg. Na de training wordt het gesprek met de zorgmedewerkers gevoerd. Er ontstaan reflectiemomenten, bewustwording en het empathisch vermogen wordt aangewakkerd. Het sámen zoeken naar de juiste oplossing vergroot ook de samenhang tussen collega’s en ondersteunt duurzame gedragsverandering.

Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking en het resultaat, en sluiten ons helemaal aan bij wat Walter, een ervaringsdeskundige erover zei:

“Amai….da zit subliem in elkaar ” aldus Walter”

Simone Coenen – &Happy

“Anne & Anke zijn een powerteam als het gaat over het bedenken en realiseren van puzzels die goed aansluiten op de doelstellingen van de klant. De dames dagen elkaar continu uit en weten ideeën zo naar een steeds hoger niveau te tillen. In mijn rol als schrijver was zowel leuk als uitdagend omdat we continu in een iteratief proces zaten om de beste balans tussen verhaal en puzzels te creëren. Samen met &happy hebben we een mooi product opgeleverd waar de klant enorm blij mee is.”

Evelyn van der Burg – Notion Concepts

Nog even op een rijtje:

 • Simpele voorbereiding
 • Duurzaam materiaalgebruik
 • Mooi uitgevoerd
 • Inhoudelijke koppelingen met organisatie of doelstelling
 • Incl trainer
 • Incl introvideo