Coded Club bestaat uit experience designer Anne Veenstra en gamedeveloper Anke van Vark. Ervan overtuigd dat leren en informatieoverdracht anders kan, dragen zij met Coded Club bij aan die hoognodige educatieve en maatschappelijke transformatie.

“Wij geloven dat leren voor ieder individu een ander proces is. Het overbrengen van kunde en kennis moet dus een verzameling zijn van verschillende (interactieve) processen en aspecten.”

Tegenwoordig hebben mensen meer nodig dan een educatief boekje of eenzijdige presentatie om informatie uit op te slaan. In het doorgewinterde bedrijfsleven zijn er meer creatieve manieren om een belangrijke boodschap over te brengen dan secundair zenden. 
Het is de 21ste eeuw en we hebben 21st century skills. Mensen leren op veel uiteenlopende manieren. Bijvoorbeeld door samen te werken, door te communiceren, te doen of te ervaren, door waar te nemen, te analyseren en te experimenteren. Coded Club helpt organisaties en instellingen om informatie of vaardigheden (kennis en kunde) blijvend over te brengen op hun specifieke doelgroep. De spellen informeren de deelnemers niet alleen, maar nodigen hen ook uit de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen. Wij activeren en stimuleren de intrinsieke motivatie.
Het gevolg: informatie wordt beter en bewuster opgeslagen, en blijft hangen tot lang na afloop van het spel.

Neem gerust contact op. Wellicht kan Coded Club hetzelfde voor jou betekenen!
Back to Top