WIJ ZIJN CODED CLUB
Coded Club bestaat uit experience designer Anne Veenstra en creative gamedeveloper Anke van Vark. Ervan overtuigd dat leren en informatieoverdracht anders kan, en zelfs anders moet, dragen zij met Coded Club bij aan die hoognodige educatieve en maatschappelijke transformatie. 

“Wij geloven dat leren voor ieder individu een ander proces is. Het overbrengen van kunde en kennis moet dus een verzameling zijn van verschillende (interactieve) processen en aspecten.”

Jongeren hebben meer nodig dan een educatief boekje om informatie uit op te slaan. In het doorgewinterde bedrijfsleven zijn er creatievere manieren om een belangrijke boodschap over te brengen dan een Powerpointpresentatie. Het is de 21ste eeuw en we hebben 21st century skills. Mensen leren op veel uiteenlopende manieren. Bijvoorbeeld door samen te werken, door te communiceren, te doen of te ervaren, door waar te nemen, te analyseren en te experimenteren. Coded Club helpt organisaties en instellingen om informatie of vaardigheden (kennis of kunde) blijvend over te brengen op hun specifieke doelgroep. De spellen informeren de deelnemers niet alleen, maar nodigen hen ook uit de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen. Het gevolg: informatie wordt beter en bewuster opgeslagen, en blijft hangen tot lang na afloop van het spel.
Neem gerust contact op om te kijken wat coded club voor u kan betekenen!
Back to Top